Volledige kantoorontruiming

  Een verhuis, een krimp of toe aan nieuw kantoormeubilair? Wij zorgen voor een vlekkeloze en volledige kantooropruiming. In geen tijd bent u helemaal klaar voor een nieuwe start! 

  Nood aan een volledige Kantoorontruiming?

  Er kunnen heel wat redenen zijn waarom u van uw kantoorinboedel af wil. Bij Office Outlet staan we garant voor een snelle, professionele en vlekkeloze kantooropruiming. In geen tijd halen we leeg, schonen we op en laten we alles netjes achter: efficiënt en gestructureerd. 

  Wij geven uw overtollige kantoorinboedel en meubilair een tweede leven en zo draagt u ook nog eens ecologisch uw steentje bij aan minder afval en verspilling. Een cleane ruimte, focus op uw business en één goed gevoel: geweldig, toch? 

  Office Outlet als partner voor volledige kantoorontruiming

  De voorbije jaren vertrouwden honderden bedrijven en organisaties hun kantoorontruiming aan ons toe. Logisch, we werken gestructureerd, gaan vertrouwelijk om met uw documenten en werken efficiënt en snel. 

  Wij streven naar zoveel mogelijk hergebruik van uw afgedankte materiaal en gaan dan ook omzichtig en vakkundig te werk. Met meer dan 20 jaar ervaring in de achterzak mag u rekenen op een ervaren team, die het klappen van de zweep kent. 

  Hoe gaan we bij Office Outlet te werk?

  Kantoorontruimingen van A tot Z? Office Outlet! Met meer dan 20 jaar ervaring in ontruimen en opruimen, werken we met een vaste en efficiënte aanpak. 

  Leeghalen van kantoormeubelen

  .Het zware materiaal pakken we als eerste aan. Zo scheppen we ruimte voor het detailwerk, dat u als klant eventueel zelf voor uw rekening kunt nemen.

  Documenten

  Documenten die vernietigd moeten worden? Wij versnipperen ter plekke, scheiden het afval en zorgen voor een discrete verwerking.

  IT-Materiaal

  Het IT-materiaal komt aan de beurt. Dienen er nog gegevens gewist te worden? Laat het maar aan onze specialisten over!

  Kabels

  Kabels, los materiaal en andere kantoorspullen: die verdwijnen nu uit beeld.

  Afval

  Rest enkel nog het afval te verwijderen, te borstelen en stilletjes te verdwijnen. Klus geklaard!

  Welke andere diensten leveren we nog?

  Gedeeltelijke kantoorontruiming

  Slechts een gedeelte van uw kantoor ontruimen? Wij houden alles netjes gescheiden, storen zo min mogelijk, en zorgen voor een snelle opruiming. 

  Aankoop / Inkoop

  Uw oud kantoormeubilair verkopen? Wij kopen het in en geven het een tweede leven. Een economisch en ecologisch verantwoorde oplossing voor uw exit-management. 

  Een offerte voor uw kantoorontruiming?

  Een kantoor te ontruimen? Contacteer ons en we bezorgen u binnen de 48 uur een offerte op maat. Al even snel en efficiënt als het ontruimen zelf! 

  Office Outlet BV

  Hoofdzetel:
  Kruisstraat 19
  3560 Lummen
   
  Magazijnen:
  Vlinderstraat 21
  3550 Heusden-Zolder
   
  Rijnrode 65 C
  3460 Assent

  Contactgegevens