Gedeeltelijke kantoorontruiming

  Een gedeeltelijke kantoorontruiming met minimale impact, maar een maximaal resultaat. 

  Nood aan een gedeeltelijke Kantoorontruiming?

  Soms wenst u slechts een gedeelte van uw kantoorruimte te laten ontruimen. Belangrijk is dan dat dit snel, efficiënt en met een minimale overlast gebeurt. Wij zorgen voor een snelle ontruiming, gaan doeltreffend en discreet te werk en zorgen alsnog voor een perfect opgeruimde ruimte. Terwijl u zich focust op uw business, zorgen wij voor het vakkundig leegmaken. 

  Ook wanneer u slechts bepaalde materialen, denk maar aan bureaustoelen of kasten wenst weg te doen wegens een nieuwe manier van werken of inzetten op thuiswerk, brengen we dit voor u in orde. Het hoeft dus zeker niet altijd om een complete ontruiming te gaan. 

  Office Outlet als partner voor gedeeltelijke kantoorontruiming

  Wij beschikken over een ervaren team dat volgens een bewezen werkwijze aan de slag gaat. Zo realiseren we uw gedeeltelijke kantoorontruiming in een minimum aan tijd en amper hinder. Als specialisten in kantoorontruimingen hebben we meer dan 20 jaar ervaring en zijn we uitgegroeid tot dé referentie op de markt. 

  Honderden klanten deden de voorbije jaren beroep op onze dienstverlening en dit naar alle tevredenheid. Voordelig, snel en efficiënt uw kantoorruimte laten ontruimen? Office Outlet bellen!

  Hoe gaan we bij Office Outlet te werk?

  Met 20 jaar ervaring in de achterzak hebben we een geperfectioneerde werkwijze die garant staat voor een snelle en vakkundige ontruiming. 

  Waarom ontruiming

  We luisteren naar uw noden, wensen en verwachtingen. Kennen we reden van ontruiming, dan kunnen we onze aanpak daarop afstemmen. Van een complete ontruiming tot enkel de bureaustoelen of tafels? Reken maar op onze expertise om deze klus in een mum van tijd te klaren.

  Op basis daarvan proces bepalen

  Op basis van uw input en onze ervaring, bepalen we het optimale proces om uw ontruiming zo efficiënt mogelijk te laten lopen. Zo geniet u van een snelle ontruiming, met een minimale impact op uw dagelijkse werking en bezigheden.

  Uitvoering van de ontruiming

  Handen uit de mouwen en gaan. Wij voeren uw gedeeltelijke ontruiming snel en vakkundig uit. In geen tijd zorgen we voor een leeggemaakte ruimte. Maar ook het opruimen van bijvoorbeeld enkel bureaustoelen of kasten, is perfect mogelijk. Een nieuwe manier van werken met minder materiaal en benodigdheden? Wij zorgen voor het wegwerken van het overtollige kantoormeubilair!

  Welke andere diensten doen we nog?

  Volledige kantoorontruiming

  Een volledige kantoorruimte te ontruimen? Beschouw de klus alvast als geklaard! 

  Aankoop / Inkoop

  Wij nemen met plezier én tegen een correcte prijs uw oude kantoormeubilair over. Goed voor u en het milieu!

  Een offerte voor uw kantoorontruiming?

  Vraag vandaag nog een offerte op maat aan voor uw kantoorontruiming. Binnen de 48 uur nemen we contact op. 

  Office Outlet BV

  Hoofdzetel:
  Kruisstraat 19
  3560 Lummen
   
  Magazijnen:
  Vlinderstraat 21
  3550 Heusden-Zolder
   
  Rijnrode 65 C
  3460 Assent

  Contactgegevens